Plata si livrare

PROCESAREA COMENZILOR

In zilele lucratoare, comenzile lansate pana la ora 14:00 vor fi predate serviciului de curierat in aceeasi zi urmand ca livrarea catre Dumneavoastra sa se faca in functie de programul de livrare al curierului (de obicei a doua zi pentru majoritatea oraselor din tara); comenzile lansate dupa ora 14:00 vor fi predate curierului a II-a zi.

Comenzile lansate vineri dupa ora 14:00 sau in zile nelucratoare vor fi predate curierului in urmatoarea zi lucratoare, urmand ca livrarea catre Dumneavoastra sa se realizeze in functie de programul de livrare al curierului.

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru livrarea comenzilor, utilizam serviciul de curierat de la SameDay Romania. Pretul livrarii unui colet este de 20 lei (TVA inclus) in numeroase localitati din tara. Pentru localitati situate la distanta mare de centrele de distributie SameDay Romania veti fi contactat telefonic si prin e-mail pentru a discuta posibilitatile si costul de livrare.

Puteti efectua plata ramburs, OP sau plata on-line cu card bancar.

MODALITATI DE PLATA

a. Numerar la livrarea coletului – se achita reprezentantului firmei de curierat la livrarea coletului;

b. Online cu card bancar prin Mobilpay – dupa finalizarea comenzii, veti fi redirectionat catre pagina procesatorului de plati unde este necesar sa completati un formular cu informatii despre cardul dumneavoastra. Platile se efectueaza prin intermediului sistemului ,,3D Secure” si va asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului on-line sau pe serverele procesatorului de plati.

× Chat